Toamna ne-a prins împreună

Îți începi vara cu bucurie și parcă totul e mai vesel… miroase a vacanță încet, încet… A speranță. Îmi privesc imaginea de fundal a telefonului, văd valuri, marea, iar în depărtare scrie „vara asta vreau să-l fac să mă iubească”. Ciudat, dar îmi plăceau nuanțele de albastru, mă linișteau. Îmi dădeau o senzație de familiaritate, de parcă sufletul meu știa că acuși pleacă acasă. Mai dau peste o imagine, la fel de draga mie: „-Unde mergem vara aceasta?    -În iubire.”

Mă simțeam gata de plecare, gata să pornesc la un nou drum, de parcă așteptam asta de o viață, cel puțin așa simțeam. Ceva nou, ceva unic. Mă simțeam de parcă făcusem un legământ cu mine „Și am să mă țin de promisiune, am toată vara la dispoziție.” Iar Universul știe să se joace cu noi… ne trimite în viața noastră exact ceea ce avem nevoie la timpul potrivit.

IMG_6101Și a fost ca un vis. A fost vară? A trecut… Acum e frig, uneori plouă. Am visat. Am visat că mă ținea în brațe și mă săruta cald pe frunte. Am visat că imposibilul devenea posibil. Era mereu lângă mine. L-am făcut să mă iubească? Ha, ce vis frumos! „Vara asta vreau să-l fac să mă iubească” zici? Ce ironie! El m-a făcut prin simpla prezență să-l iubesc. Știi și tu… genul acela de iubire de care, dintre toate, ai parte o singură dată în viață : fără așteptări, fără orgolii și frică. Rapid și tare. Pe vecie. Să-l iubesc pentru ce este, pentru că e el, pentru că sunt eu. Offf… când a trecut vara? De ce s-a terminat vara mea? Visul meu nu s-a terminat. Pe mine, pe el, pe noi ne-a prins toamna. Toamna ne-a prins împreună … ținându-ne de mână. Zâmbind. Anul acesta, toamna ne-a prins împreună, fericiți și împliniți. E toamnă, dar totul e frumos. Cu el de mână, totul e ușor. Alături de el, diminețile sunt mai frumoase, îmi sunt umplute de zâmbetul larg pe care-l am pe față atunci când citesc mesajul pe care mi l-a lăsat : „Bună dimineața iubita mea frumoasă. Te iubesc enorm. Somn ușor și vise plăcute în continuare. Să ai o zi cel puțin la fel de minunată ca tine. Te pup dulce.” Zâmbesc, fața mi-e luminoasă, iar ochii îmi radiază. Radiez. Și așa îmi încep ziua, chiar dacă am mult de muncă, chiar dacă credeam că va fi dificil. Acum totul e ușor.

Toamna ne-a prins vorbind la plural de vise, de speranțe. Vorbim la plural despre greutăți, despre încercări, despre iubire și fericire. Pentru că atunci când sufletul tău dăruiește mai mult, primește mai mult, necondiționat. Și e minunat să știi că cineva, undeva îți spune „îngerașul meu”.

Anul acesta, toamna ne-a prins tachinându-ne și jucându-ne, dar totuși lucrând, împreună. Toamna m-a prins fericită, m-a prins iubindu-l și alintându-l. M-a prins zâmbind pe sub mustăți atunci când conduce, atunci când lucrează, atunci când e serios și nu-i poate sta nimeni în cale, atunci când bodogănește ca un moldovean în toată regula. M-a prins cu noi dorințe : să-i fiu alături, să lupt, să-i îndeplinesc dorințele, să-i sprijin visele întru împlinire… pentru că merită. M-a prins cu o nouă dorință, să-l văd mereu fericit, toată viața. Toamna aceasta mi-a dat rolul de cea mai iubită și răsfățată din lumea întreagă și misiunea de a-i fi lui, cea mai dulce alinare.

Anul acesta, toamna ne-a prins împreună, ținându-ne de mână.

TO BE CONTINUED… 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s