Ești pregătită?

Crede-mă dragul meu cititor că nimeni nu m-a întrebat dacă sunt pregătită. Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt pregătită să fiu fericită cu adevărat, dacă vreau să râd neîncetat. Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt pregătită ca orice problemă să aibă rezolvare, să mă simt în siguranță, dacă sunt pregătită să iert totul, să iubesc totul. Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt pregătită să aud „Crede-mă că oriunde aș fi, tot acasă am să o numesc, pentru că acolo ai să fii tu.”

unnamedȘi totuși, nu-ți pot spune cum se simte. Pur și simplu devii tu. Nu-ți pot spune cum se simte să știi că ești iubită, adorată, cum e să iubești un om din ce în ce mai mult cunoscându-i în detaliu fiecare defect perfect. Nu-ți pot spune cum se simte să ai lângă tine sufletul tău pereche, să ai în adevăratul sens al cuvântului jumatatea ta, jumătate din tine. Nu-ți pot spune cum se simte, dar ajungi într-un moment al vieții când realizezi, mai devreme sau mai târziu, că cine a spus că pentru a cunoaște totul, trebuie să ierți totul, a avut mare dreptate. Și ajungi să-ți găsești un om doar pentru tine, realizezi că te simți completă când e lângă tine. Realizezi că devine un obicei ca seară de seară să fii întrebată „De ce ai devenit serioasă? Eu vreau să te aud râzând. Ador când te aud râzând, ador să te văd fericită.” și-ți lipsește nespus de tare acest sentiment când adormi fără să fi auzit, fără să fi simțit aceste vorbe înainte de culcare și brusc, parcă ți se face dor. Ajungi la un moment dat să ai Raiul tău alături de el, Raiul vostru. Ajungi să fii fericită, să simți liniște. Ajungi să evoluezi. Da, tu cu tine. Pentru că alături de el, tu devii un întreg. Evoluați împreună și creșteți împreună, construiți.

Nu-ți pot spune cum se simte. Însă un lucru știu sigur : Cele mai frumoase lucruri se privesc cu ochii închiși. Atunci când el te ia în brațe, se liniștește și adoarme brusc. Atunci când tu cazi frântă de oboseală și-ți pui capul pe umărul lui și te simți ocrotită, împlinită. Auzi doar printre pleoapele-ți căzute „Hai vino să te iau în brațe.”

Ajungi la un moment dat să evoluezi, să construiești alături de un om pe toate planurile, timp de 3 luni, pe același drum, aceeași direcție, cât alții într-o viață. Pentru că nimic nu e întâmplător. Pentru că așa a fost să fie, așa este și așa va fi. Pentru că primești tot ce îți dorești atunci când crezi, la momentul potrivit. Pentru că așa a fost scris. Ca eu să nu îți pot spune cum se simte, ci să-l iubesc. Să fim împreună, mereu. Împliniți și fericiți.

Acum 3 luni nu m-a întrebat nimeni dacă sunt pregătită. Am vrut. Am crezut. Eram pregătită de o viață întreagă pentru o întreagă viață. Azi? Azi îl iubesc.

TO BE CONTINUED … 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s